Innsamlingsdag til Etiopia 1. november

I samarbeid med Kirkens Nødhjelp, arrangerer Stabekk videregående skole innsamlingsdag til prosjekter i Etiopia torsdag 1.november.

Skolestart for Vg1 på Stabekk videregående skole

Verdiukene med MOT på Stabekk er over. Avslutningen ble avholdt som en klassekamp i midttimen mellom alle Vg1 klassene på Frembanen. Stemningen var god da lagene fra klassene samarbeidet om å vinne forskjellige øvelsene. Og vinneren ble...

IT-ekskursjon til Microsoft

Stabekk videregående skole har to IT-klasser på vg2. I juni besøkte den andre klassen Microsoft på Lysaker torg. En spennende og lærerik dag med mange foredrag, samt omvisning i Microsoft sine lokaler. Her er hva elevene selv sier:

Informasjonsteknologi (IT) ekskursjon til TEDx konferansen

IT-klassen på Vg2 på Stabekk besøkte TEDx konferansen på Sentrum Scene i Oslo. En spennende og lærerik konferanse der foredragene foregikk på engelsk. Her er hva elevene selv sier.

Klassedueller med MOT på vg1

Som en avslutning på verdiukene med MOT, ble det i dag avholdt klassedueller mellom vg1 klassene på Frembanen. Elevene deltok aktivt i øvelser som, støvlekasting og limbodans.

Ungdomsbedrift fra Stabekk videre til NM

150 ungdomsbedrifter fra videregående opplæring deltok på Gründerexpo på Lillestrøm og fem bedrifter fikk plass til NM i april. En av de fem ble altså SKOGSPLATA UB fra energi og miljøfag Stabekk videregående skole.

Markedsføring og ledelse på bedriftsbesøk

Elevene på Vg3 i programfaget Markedsføring og ledelse 2, var på besøk hos digitalbyrået "Knowit" i nye lokaler i Oslo. Besøk utenfor klasserommet er avgjørende for å forstå faget bedre.

En levende historieøkt utenfor klasserommet

Med fremvekst av industrien i Norge på timeplanen, ble vandring langs Alnaelva en levende og interessant historieøkt for elevene i 3e denne siste mandagen i oktober.

Stabekkstarten på Vg1

Torsdag 21. september ble viet til kildebruk, opplæring i studieteknikk, artikkelskriving og geogebra for alle elevene på vg1 på Stabekk.

2lga på studietur for å få innsikt i effekten av klimaendringer

Elevene ved energi og miljøfag var på studietur der de med egne øyne fikk se hvordan klimaet endrer seg i raskt tempo.