Markedsføring og ledelse på bedriftsbesøk

Elevene på Vg3 i programfaget Markedsføring og ledelse 2, var på besøk hos digitalbyrået "Knowit" i nye lokaler i Oslo. Besøk utenfor klasserommet er avgjørende for å forstå faget bedre.

En levende historieøkt utenfor klasserommet

Med fremvekst av industrien i Norge på timeplanen, ble vandring langs Alnaelva en levende og interessant historieøkt for elevene i 3e denne siste mandagen i oktober.

Stabekkstarten på Vg1

Torsdag 21. september ble viet til kildebruk, opplæring i studieteknikk, artikkelskriving og geogebra for alle elevene på vg1 på Stabekk.

2lga på studietur for å få innsikt i effekten av klimaendringer

Elevene ved energi og miljøfag var på studietur der de med egne øyne fikk se hvordan klimaet endrer seg i raskt tempo.

Klassedueller med MOT på vg1

Som en avslutning på verdiukene med MOT, ble det i dag avholdt klassedueller mellom vg1 klassene på Frembanen. Elevene deltok aktivt i øvelser som, støvlekasting og limbodans.

Helsestasjonen for ungdom arrangerer "Temamøte om rus" for foreldre 19. oktober.

Målgruppen er foreldre til ungdom som har brukt/bruker illegale rusmidler, primært cannabis, men også andre rusmidler. Det å ha en ungdom som ruser seg kan føre til mange bekymringer hos de voksne, og målet med temamøtet er å gi foreldre påfyll og hjelp til å håndtere foreldrerollen i en vanskelig situasjon.

Markedsføring og ledelse tar i bruk nye digitale samarbeidsverktøy.

Stabekk vgs er en av tre fokusskoler i Akershus fylkeskommune som skal pilotere bruk av Office 365 som verktøy i skolehverdagen. For lærerne og elevene er det spesielt samarbeidsverktøyet OneNote-klassenotatblokk, som gir spennende muligheter.

Resultater av skolevalget på Stabekk vgs 2017

Skolevalget på Stabekk vgs viser størst oppslutning for Høyre med 38 %. Venstre endte som en klar nummer to med 14 % av stemmene. SV gjorde et godt valg med sine 10 % og kom foran Frp og Ap som ligger likt med 9 % av stemmene. Valgdeltakelsen var høy, 89 % av elevene på Stabekk vgs avga stemme.

Førpremiere på filmen "To My Children" for vg1 samfunnsfag.

Som en avslutning av et skoleår hvor vi blant annet har hatt prosjekt om konflikter i verden, deltok alle elevene på vg1 i går på på visning av filmen «To My Children» av Schwan Dler Quaradaki.

Tyskelever til Berlin

Presis kl. 11:15 kunne endelig flyet med 20 elever fra 2TY2 og 2 lærere fra Stabekk ta av med kurs for Berlin. På grunn av flyplass-streik var det på hengende håret og turen ble nesten avlyst. En dag forsinket ankom de Berlin til det som skulle bli en fantastisk tur.