Stabekkstarten på Vg1.

Torsdag 21. september ble viet til kildebruk, opplæring i studieteknikk, artikkelskriving og geogebra for alle elevene på vg1 på Stabekk.

2lga på studietur for å få innsikt i effekten av klimaendringer.

Elevene ved energi og miljøfag var på studietur der de med egne øyne fikk se hvordan klimaet endrer seg i raskt tempo.

Klassedueller med MOT på vg1

Som en avslutning på verdiukene med MOT, ble det i dag avholdt klassedueller mellom vg1 klassene på Frembanen. Elevene deltok aktivt i øvelser som, støvlekasting og limbodans.

Helsestasjonen for ungdom arrangerer "Temamøte om rus" for foreldre 19. oktober.

Målgruppen er foreldre til ungdom som har brukt/bruker illegale rusmidler, primært cannabis, men også andre rusmidler. Det å ha en ungdom som ruser seg kan føre til mange bekymringer hos de voksne, og målet med temamøtet er å gi foreldre påfyll og hjelp til å håndtere foreldrerollen i en vanskelig situasjon.

Resultater av skolevalget på Stabekk vgs 2017

Skolevalget på Stabekk vgs viser størst oppslutning for Høyre med 38 %. Venstre endte som en klar nummer to med 14 % av stemmene. SV gjorde et godt valg med sine 10 % og kom foran Frp og Ap som ligger likt med 9 % av stemmene. Valgdeltakelsen var høy, 89 % av elevene på Stabekk vgs avga stemme.

Førpremiere på filmen "To My Children" for vg1 samfunnsfag.

Som en avslutning av et skoleår hvor vi blant annet har hatt prosjekt om konflikter i verden, deltok alle elevene på vg1 i går på på visning av filmen «To My Children» av Schwan Dler Quaradaki.

Tyskelever til Berlin

Presis kl. 11:15 kunne endelig flyet med 20 elever fra 2TY2 og 2 lærere fra Stabekk ta av med kurs for Berlin. På grunn av flyplass-streik var det på hengende håret og turen ble nesten avlyst. En dag forsinket ankom de Berlin til det som skulle bli en fantastisk tur.

Samfunnsfagselever fra Stabekk på besøk hos NHO

Alle vg1 klasser har etter tur dette skoleåret, besøkt Næringslivets hovedorganisasjon som et ledd i undervisningen i samfunnsfag. På besøkssenteret fikk de lære om næringslivet og bedriftenes plass i samfunnet. Et lærerikt opplegg der dialog og aktivitet var stikkord.

Hva sier foresatte om Stabekk videregående skole?

Sterk innsats av stabekks elever i sjakkturnering

Onsdag 14. desember ble det avholdt Bærumsmesterskap i sjakk på Valler videregående skole. Kampen om å bli årets sjakkskole og ta med seg vandrepokalen hjem stod mellom Valler, Eikeli, Stabekk, Rosenvilde og Sandvika.