Jentedag og guttedag på Universitetet i Oslo 7. februar 2019

39 Vg1 elever fra Stabekk videregående skole, besøkte UIO som arrangerte jentedag og guttedag.

Informasjon til foresatte og ungdom om ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Ungdataundersøkelsen i Akershus gjennomføres blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Akershus, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Hvem er årets matematikkgenier?

Resultater fra 1. runde i Abel-konkurransen på Stabekk videregående skole. Årets matematikkgenier er:

Hvem er årets fysikkgenier?

Årets fysikkolympiade er i gang og her er resultatene fra 1. runde på Stabekk videregående skole.

Skolestart for Vg1 på Stabekk videregående skole

Verdiukene med MOT på Stabekk er over. Avslutningen ble avholdt som en klassekamp i midttimen mellom alle Vg1 klassene på Frembanen. Stemningen var god da lagene fra klassene samarbeidet om å vinne forskjellige øvelsene. Og vinneren ble...

IT-ekskursjon til Microsoft

Stabekk videregående skole har to IT-klasser på vg2. I juni besøkte den andre klassen Microsoft på Lysaker torg. En spennende og lærerik dag med mange foredrag, samt omvisning i Microsoft sine lokaler. Her er hva elevene selv sier:

Informasjonsteknologi (IT) ekskursjon til TEDx konferansen

IT-klassen på Vg2 på Stabekk besøkte TEDx konferansen på Sentrum Scene i Oslo. En spennende og lærerik konferanse der foredragene foregikk på engelsk. Her er hva elevene selv sier.

Klassedueller med MOT på vg1

Som en avslutning på verdiukene med MOT, ble det i dag avholdt klassedueller mellom vg1 klassene på Frembanen. Elevene deltok aktivt i øvelser som, støvlekasting og limbodans.

Ungdomsbedrift fra Stabekk videre til NM

150 ungdomsbedrifter fra videregående opplæring deltok på Gründerexpo på Lillestrøm og fem bedrifter fikk plass til NM i april. En av de fem ble altså SKOGSPLATA UB fra energi og miljøfag Stabekk videregående skole.

Markedsføring og ledelse på bedriftsbesøk

Elevene på Vg3 i programfaget Markedsføring og ledelse 2, var på besøk hos digitalbyrået "Knowit" i nye lokaler i Oslo. Besøk utenfor klasserommet er avgjørende for å forstå faget bedre.