Førpremiere på filmen "To My Children" for vg1 samfunnsfag.

Som en avslutning av et skoleår hvor vi blant annet har hatt prosjekt om konflikter i verden, deltok alle elevene på vg1 i går på på visning av filmen «To My Children» av Schwan Dler Quaradaki.

Tyskelever til Berlin

Presis kl. 11:15 kunne endelig flyet med 20 elever fra 2TY2 og 2 lærere fra Stabekk ta av med kurs for Berlin. På grunn av flyplass-streik var det på hengende håret og turen ble nesten avlyst. En dag forsinket ankom de Berlin til det som skulle bli en fantastisk tur.

Samfunnsfagselever fra Stabekk på besøk hos NHO

Alle vg1 klasser har etter tur dette skoleåret, besøkt Næringslivets hovedorganisasjon som et ledd i undervisningen i samfunnsfag. På besøkssenteret fikk de lære om næringslivet og bedriftenes plass i samfunnet. Et lærerikt opplegg der dialog og aktivitet var stikkord.

Sterk innsats av stabekks elever i sjakkturnering

Onsdag 14. desember ble det avholdt Bærumsmesterskap i sjakk på Valler videregående skole. Kampen om å bli årets sjakkskole og ta med seg vandrepokalen hjem stod mellom Valler, Eikeli, Stabekk, Rosenvilde og Sandvika.

Lynsjakk på Stabekk

Lynsjakkturnering på Stabekk

Innledende runder i Bærumsmesterskapet i lynsjakk for videregående skoler, ble avholdt på Stabekk i midttimen 12. desember. Hvert parti varer i fem minutter og de fem beste spillerne reiser til Valler videregående skole til videre runder. Vi følger spent med og ønsker lykke til.

Julekahoot i Stabekk-Games

Intens konsentrasjon og god stemning når lag fra alle klasser, samt lærere fyller auditoriet i midttimen til juleversjonen av Stabekk-Games. Flere tilskuere var med og heie klassene sine frem. Klasse 2c vant foran lærerlaget. God jul til alle!

Tradisjonelt førjulsbesøk

Sangen ljomet i Stabekk videregåendes korridorer da elevene fra Lysaker barneskole kom på Luciabesøk 13. desember. Stabekkelevene viste at de satte pris på det hyggelig innslaget i skolehverdagen.

Fysikkolympiaden

Resultater fra 1. runde på Stabekk videregående skole. Premiepallen med årets Einsteiner.

Nye fraværsregler

Fra skolestart blir det innført fraværsgrense i videregående skole. Elever som har mer enn 10 prosent udokumentert fravær i et fag, vil som hovedregel ikke få karakter i faget. Rektor kan bruke skjønn slik at elever i spesielle tilfeller kan ha inntil 15 prosent udokumentert fravær og likevel få karakter.

Temakveld for foreldre

Lurer du på om det blir for mye dataspilling og er du bekymret for dette?