Hva sier foresatte om Stabekk videregående skole?

"Tusen takk for raskt og positivt svar! Vi vil gjerne få benytte anledningen til å skryte av Stabekk og den positive holdningen vi er blitt møtt med i forbindelse med vår kontakt med skolen. I tillegg til at det å starte på Stabekk vgs forandret alt for vårt barn. Flotte positive lærere og en endret skoleopplevelse gjorde at en skolelei elev ble snudd til en motivert elev som nå jobber hardt og målrettet. Vi setter stor pris på den dialogen vi har hatt med skolen.

Vennlig hilsen fornøyde foreldre

«Jeg vil bare takke for tre fine år for …. Hun har blomstret og trivdes på deres skole. Hun har blitt sett, har fått en hel masse ny kunnskap og gode studievaner. Hun har blitt tatt på alvor og har utviklet seg til å bli en reflektert og sterk jente. Skolen bærer preg av å være et godt sted å komme til for elevene, mye varme og høyt under taket. Tusen takk!»

Mor til tidligere elev

«Jeg er imponert over nivået på undervisningen i flere av fagene. Det er så gøy når datteren min på vg2 i mange forskjellige sammenhenger viser inngående kunnskaper og evne til refleksjon. Oppgavene i særlig internasjonal engelsk, psykologi og sosiologi er spennende, utfordrende og utviklende. Hun virker å trives med dem. Veldig gøy å diskutere med henne!»

Mor til elev

«Vår sønn … har klart seg fint gjennom disse tre årene. Vi var veldig spent på om han kom til å fullføre, han som var så lei etter ungdomsskolen. Han har ikke vært glad for å gå på skolen disse tre årene heller men han og dere har fått det til! Det er vi veldig takknemlig for! Han ser for seg å studere videre på universitet også selv om det han liker best er å spille dataspill. Jeg vil takke dere for at dere har bidratt til at han har gått på skolen og hatt veldig lite fravær!»

Mor til tidligere elev.

«Med takk for god ledelse av en skole min ungdom har hatt mye glede av i disse tre årene, og trolig vil ha med seg i ryggsekken på veien videre.»

Far til tidligere elev.