Tyskelever til Berlin

Presis kl. 11:15 kunne endelig flyet med 20 elever fra 2TY2 og 2 lærere fra Stabekk ta av med kurs for Berlin. På grunn av flyplass-streik var det på hengende håret og turen ble nesten avlyst. En dag forsinket ankom de Berlin til det som skulle bli en fantastisk tur.

Programmet ble da ganske tettpakket, men vi besøkte kjente steder som Kurfüstendamm, das Mauermuseum in Bernauerstasse, museet med Berlins historie, East Side Gallery og området rundt Alexanderplatz.

Høydepunktet for mange var å besøke den tyske skolen «Paulsen Gymnas» i bydelen Steglitz sør i Berlin. Her deltok elevene i forskjellige timer og vi hadde felles forelesning om skolesystemet i Berlin/Tyskland

Det som begynte litt trått, ble en fantastisk tur med storfornøyde elever og lærere.