Markedsføring og ledelse på bedriftsbesøk

Elevene på Vg3 i programfaget Markedsføring og ledelse 2, var på besøk hos digitalbyrået "Knowit" i nye lokaler i Oslo. Besøk utenfor klasserommet er avgjørende for å forstå faget bedre.

Knowit utvikler digitale opplevelser for kjente merkevarer. Stabekkelevene fikk et godt innblikk i hvordan byrået jobber for at markedsføring, kommunikasjon og teknologi skal smelte sammen. I tillegg lærte de hvordan bedrifter må drive produktdifferensiering samt merkevarebygging ved hjelp av dagens digitale virkemidler.
Lars-Erik Austad, leder i marketing, holdt et skreddersydd foredrag for til sammen 50 elever, fordelt på to dager. Elevene dro hjem med ny kunnskap om hvordan Knowit jobber med analyse og innsiktsarbeid som er viktig for å forstå kundereisen i ulike bransjer.

Markedsføringsfaget er bygget på analysemodeller og teorier knyttet til et marked eller en bransje. Case-arbeid, analyse og kildeinnhentning blir dermed spesielt viktig. Besøk ut av klasserommet er avgjørende for å forstå faget enda bedre.  Tusen takk til Lars-Erik og Knowit for en veldig bra dag.