Ungdomsbedrift fra Stabekk videre til NM

150 ungdomsbedrifter fra videregående opplæring deltok på Gründerexpo på Lillestrøm og fem bedrifter fikk plass til NM i april. En av de fem ble altså SKOGSPLATA UB fra energi og miljøfag Stabekk videregående skole.

Den 28. februar deltok to ungdomsbedrifter fra Vg2 energi- og miljøfag på ungdomsbedriftenes gründerexpo på Lillestrøm. Skogsplata UB fikk første plass som beste yrkesfaglige bedrift, og førsteplass i bærekraftprisen.

Siden august 2017 har elevene jobbet med ideer, produsert varer, laget forretningsplan, reklamert, markedsført seg, og solgt varer og tjenester. På Gründerexpo viser elevene frem sine bedrifter, konkurrer i forskjellige kategorier og selger sine produkter .  For en dag det ble!

Både Skogsplata UB (Kimberly, Live, Mina og Nikolai) og Tørrmat UB (Isabel, Charlotte, Vera, Emilie) ble nominert som beste yrkesfaglige bedrift. Skogsplata UB fikk 1.plass som yrkesfaglige bedrift og 1.plass i bærekraftsprisen. De kom også på  3. plass i konkurransen om beste utstilling.

Gratulerer så mye til begge bedriftene Skogsplata UB og Tørrmat UB.