Informasjonsteknologi (IT) ekskursjon til TEDx konferansen

IT-klassen på Vg2 på Stabekk besøkte TEDx konferansen på Sentrum Scene i Oslo. En spennende og lærerik konferanse der foredragene foregikk på engelsk. Her er hva elevene selv sier.

"Vår IT-klasse var så heldig å få dra på TEDxYouth konferanse. Her ble vi servert en rekke innslag om den digitale samtid. Det var spennende, lærerikt og mange dyktige foredragsholdere. Konferansen ble organisert av Telenor, og i den forbindelse ble vi intervjuet om foredragene. I ettertid tok Telenor kontakt og takket pent for bidraget. Hele klassen ble tilbudt billetter (basert på en trekning) til Nobels fredspriskonsert. Vi takker spesielt Kari Erlandsen fra Telenor som var prosjektleder for TEDxYouth konferansen."

Olivia, Synne, Jens Ulrik, Trym M og Trym L