IT-ekskursjon til Microsoft

Stabekk videregående skole har to IT-klasser på vg2. I juni besøkte den andre klassen Microsoft på Lysaker torg. En spennende og lærerik dag med mange foredrag, samt omvisning i Microsoft sine lokaler. Her er hva elevene selv sier:

Vår IT-klasse fikk gleden av å besøke Microsoft sine kontorer på Lysaker. Vi ble møtt med stor stas, gjestfrihet og åpne armer. Under ekskursjon fikk vi høre diverse foredrag om temaer som "Artificial Intelligence", Microsoft sine satsningsområder, ulike produkter under utvikling og utdanningsprogrammer ledet av Microsoft. Dette var veldig lærerikt og spennende, og vi tror mange fikk øynene opp for hvor utbredt og interessant IT-bransjen er. Vi takker Microsoft for en spennende ekskursjon, interessante foredrag og gratis, kald drikke.
Cornelia, Ingrid, Magnus, Sigurd, Bo