Velkommen til Timians kantine på Stabekk

Mandag - fredag fra kl 8:00 til kl 15:00.

Onsdag stenger kantinen kl 14:00

Førpremiere på filmen "To My Children" for vg1 samfunnsfag.

14.06.2017

Som en avslutning av et skoleår hvor vi blant annet har hatt prosjekt om konflikter i verden, deltok alle elevene på vg1 i går på på visning av filmen «To My Children» av Schwan Dler Quaradaki.

Tyskelever til Berlin

23.03.2017

Presis kl. 11:15 kunne endelig flyet med 20 elever fra 2TY2 og 2 lærere fra Stabekk ta av med kurs for Berlin. På grunn av flyplass-streik var det på hengende håret og turen ble nesten avlyst. En dag forsinket ankom de Berlin til det som skulle bli en fantastisk tur.

Samfunnsfagselever fra Stabekk på besøk hos NHO

27.01.2017

Alle vg1 klasser har etter tur dette skoleåret, besøkt Næringslivets hovedorganisasjon som et ledd i undervisningen i samfunnsfag. På besøkssenteret fikk de lære om næringslivet og bedriftenes plass i samfunnet. Et lærerikt opplegg der dialog og aktivitet var stikkord.