Nyheter

Temakvelder for foreldre med ungdom som av ulike grunner ikke får til å gå på skolen for tiden

27.01.2017

Målgruppen er foreldre til ungdom som har høyt skolefravær eller som ikke går på skole. En del ungdom faller ut av skolen - og blir værende hjemme over tid. Dette kan ha mange årsaker. Tilbudet retter seg mot foreldre til ungdom der skolefraværet antas å være av psyksosial art. Målet med temakveldene er å gi foreldre påfyll og hjelp til å håndtere foreldrerollen.

Samfunnsfagselever fra Stabekk på besøk hos NHO

27.01.2017

Alle vg1 klasser har etter tur dette skoleåret, besøkt Næringslivets hovedorganisasjon som et ledd i undervisningen i samfunnsfag. På besøkssenteret fikk de lære om næringslivet og bedriftenes plass i samfunnet. Et lærerikt opplegg der dialog og aktivitet var stikkord.

Les saken

Sterk innsats av stabekks elever i sjakkturnering

15.12.2016

Onsdag 14. desember ble det avholdt Bærumsmesterskap i sjakk på Valler videregående skole. Kampen om å bli årets sjakkskole og ta med seg vandrepokalen hjem stod mellom Valler, Eikeli, Stabekk, Rosenvilde og Sandvika.