Nyheter

Temakvelder for foreldre med ungdom som av ulike grunner ikke får til å gå på skolen for tiden

05.02.2018

Målgruppen er foreldre til ungdom som har høyt skolefravær eller som ikke går på skole. En del ungdom faller ut av skolen - og blir værende hjemme over tid. Dette kan ha mange årsaker. Tilbudet retter seg mot foreldre til ungdom der skolefraværet antas å være av psyksosial art. Målet med temakveldene er å gi foreldre påfyll og hjelp til å håndtere foreldrerollen.

Les saken

Markedsføring og ledelse på bedriftsbesøk

15.11.2017

Elevene på Vg3 i programfaget Markedsføring og ledelse 2, var på besøk hos digitalbyrået "Knowit" i nye lokaler i Oslo. Besøk utenfor klasserommet er avgjørende for å forstå faget bedre.

Les saken

En levende historieøkt utenfor klasserommet

31.10.2017

Med fremvekst av industrien i Norge på timeplanen, ble vandring langs Alnaelva en levende og interessant historieøkt for elevene i 3e denne siste mandagen i oktober.