Skolens sentralbord:  67835400

Kontormedarbeider:  Beate Gusfre

Regnskapskonsulent: Ingvill Wahl

Vaktmester: Jørn Pettersen

Kontoret  er betjent hver dag mellom kl 08.00 og 15.30.  Du finner oss i 2. etasje i hovedbygningen. Begrenset åpningstider i skolens ferier.

IT-ekskursjon til Microsoft

28.06.2018

Stabekk videregående skole har to IT-klasser på vg2. I juni besøkte den andre klassen Microsoft på Lysaker torg. En spennende og lærerik dag med mange foredrag, samt omvisning i Microsoft sine lokaler. Her er hva elevene selv sier:

Informasjonsteknologi (IT) ekskursjon til TEDx konferansen

15.03.2018

IT-klassen på Vg2 på Stabekk besøkte TEDx konferansen på Sentrum Scene i Oslo. En spennende og lærerik konferanse der foredragene foregikk på engelsk. Her er hva elevene selv sier.

Ungdomsbedrift fra Stabekk videre til NM

08.03.2018

150 ungdomsbedrifter fra videregående opplæring deltok på Gründerexpo på Lillestrøm og fem bedrifter fikk plass til NM i april. En av de fem ble altså SKOGSPLATA UB fra energi og miljøfag Stabekk videregående skole.