Skolens sentralbord:  67835400

Kontormedarbeider:  Ingvill Wahl

Regnskapskonsulent: Ingrid Marie Svien

Vaktmester: Erik Andreassen

Kontoret  er betjent hver dag mellom kl 08.00 og 15.30.  Du finner oss i 2. etasje i hovedbygningen. Begrenset åpningstider i skolens ferier.

Informasjonsteknologi (IT) ekskursjon til TEDx konferansen

15.03.2018

IT-klassen på Vg2 på Stabekk besøkte TEDx konferansen på Sentrum Scene i Oslo. En spennende og lærerik konferanse der foredragene foregikk på engelsk. Her er hva elevene selv sier.

Ungdomsbedrift fra Stabekk videre til NM

08.03.2018

150 ungdomsbedrifter fra videregående opplæring deltok på Gründerexpo på Lillestrøm og fem bedrifter fikk plass til NM i april. En av de fem ble altså SKOGSPLATA UB fra energi og miljøfag Stabekk videregående skole.

Les saken

Markedsføring og ledelse på bedriftsbesøk

15.11.2017

Elevene på Vg3 i programfaget Markedsføring og ledelse 2, var på besøk hos digitalbyrået "Knowit" i nye lokaler i Oslo. Besøk utenfor klasserommet er avgjørende for å forstå faget bedre.