Elevenes aktiviteter

Stabekk videregående skole

Alle er velkommen tilbake på skolen fra og med tirsdag 2. juni 2020

29.05.2020

Med nye smitteverntiltak for videregående skole kan vi nå åpne opp for en mer normalisert skolehverdag fra og med tirsdag 2. juni. Det betyr at alle skolens elever kan følge ordinær timeplan på skolen. Timeplanen vil bli publisert på VIS i god tid før tirsdag.

Les saken

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

19.05.2020

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Les saken

Digital opplæring fortsetter etter påske

28.02.2020

Skolen fortsetter som i dag med digital undervisning også første uken etter påske. Fra og med 27.april, åpnes skolen for elever i Vg2 og Vg3 yrkesfag, de vil ha praksisfag på skolen. På Stabekk vil det si Energi og miljøfag. Alle andre elever vil fortsette å ha digital undervisning til nye beskjeder kommer.