Vg2 på Bygdøy i vekslende vær

Tverrfaglig sommerdag på Bygdøy folkemuseum

14. juni dro alle Vg2 elevene på SSP til folkemuseet på Bygdøy. Omvisningen var knyttet til norsk og historie og var en fin og lærerik avslutning på skoleåret.

Vaksine mot hjernehinnebetennelse før russetiden.

Her er datoer for når du kan ta vaksine mot hjernehinnebetennelse ved fokehelsekontoret i Sandvika før russetiden.

Jentedag og guttedag på Universitetet i Oslo 7. februar 2019

39 Vg1 elever fra Stabekk videregående skole, besøkte UIO som arrangerte jentedag og guttedag.

Informasjon til foresatte og ungdom om ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Ungdataundersøkelsen i Akershus gjennomføres blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Akershus, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Hvem er årets matematikkgenier?

Resultater fra 1. runde i Abel-konkurransen på Stabekk videregående skole. Årets matematikkgenier er:

Hvem er årets fysikkgenier?

Årets fysikkolympiade er i gang og her er resultatene fra 1. runde på Stabekk videregående skole.

Skolestart for Vg1 på Stabekk videregående skole

Verdiukene med MOT på Stabekk er over. Avslutningen ble avholdt som en klassekamp i midttimen mellom alle Vg1 klassene på Frembanen. Stemningen var god da lagene fra klassene samarbeidet om å vinne forskjellige øvelsene. Og vinneren ble...

IT-ekskursjon til Microsoft

Stabekk videregående skole har to IT-klasser på vg2. I juni besøkte den andre klassen Microsoft på Lysaker torg. En spennende og lærerik dag med mange foredrag, samt omvisning i Microsoft sine lokaler. Her er hva elevene selv sier:

Informasjonsteknologi (IT) ekskursjon til TEDx konferansen

IT-klassen på Vg2 på Stabekk besøkte TEDx konferansen på Sentrum Scene i Oslo. En spennende og lærerik konferanse der foredragene foregikk på engelsk. Her er hva elevene selv sier.

Klassedueller med MOT på vg1

Som en avslutning på verdiukene med MOT, ble det i dag avholdt klassedueller mellom vg1 klassene på Frembanen. Elevene deltok aktivt i øvelser som, støvlekasting og limbodans.