Koronaviruset påvirker driften i skolehelsetjenesten

Helsesykepleierne på alle skoler er inntil videre omdisponert til andre oppgaver i kommunen.

Slik følger vi opp situasjonen med koronavirus Covid-19

Koronasituasjonen: Viken fylkeskommune går over til digital opplæring på de videregående skolene. Vi oppfordrer alle til å unngå unødvendig nærkontakt. Elever skal ikke møte på skolen. Linker til viktig informasjon finner du i artikkelen under.

Ungdata undersøkelsen

Her er resultatet fra Ungdata-undersøkelsen i Bærum 2019

Kick-off karriereprosjektet Vg1

Hva slags kompetanse trenger vi i fremtidens arbeidsliv?

Onsdag i denne uken ble karriereprosjektet på Vg1 sparket i gang, med tittelen "Min fremtid" Alle elevene på Vg1 var samlet i gymsalen for å høre på foredrag om fremtidens arbeidsmarked.

Vg2 Energi og miljøfag på klimatur i Jotunheimen

Vg2 elevene på energi og miljøfag på Stabekk har vært på klimatur i Jotunheimen. Målet var å få større innsikt i effekten av klimaendringene

Vg1 Energi og miljøfag på bli-kjent tur

Alle Vg1 klassene på Stabekk videregående skole drar på bli-kjent tur som en del av skolestarten. Her er VG1 energi og miljø på blikjent-tur med overnatting til Skogstua ved Øverland.

Vg2 på Bygdøy i vekslende vær

Tverrfaglig sommerdag på Bygdøy folkemuseum

14. juni dro alle Vg2 elevene på SSP til folkemuseet på Bygdøy. Omvisningen var knyttet til norsk og historie og var en fin og lærerik avslutning på skoleåret.

Jentedag og guttedag på Universitetet i Oslo 7. februar 2019

39 Vg1 elever fra Stabekk videregående skole, besøkte UIO som arrangerte jentedag og guttedag.

Informasjon til foresatte og ungdom om ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Ungdataundersøkelsen i Akershus gjennomføres blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Akershus, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Hvem er årets matematikkgenier?

Resultater fra 1. runde i Abel-konkurransen på Stabekk videregående skole. Årets matematikkgenier er: