Stabekk videregående skole

Alle er velkommen tilbake på skolen fra og med tirsdag 2. juni 2020

Med nye smitteverntiltak for videregående skole kan vi nå åpne opp for en mer normalisert skolehverdag fra og med tirsdag 2. juni. Det betyr at alle skolens elever kan følge ordinær timeplan på skolen. Timeplanen vil bli publisert på VIS i god tid før tirsdag.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Digital opplæring fortsetter etter påske

Skolen fortsetter som i dag med digital undervisning også første uken etter påske. Fra og med 27.april, åpnes skolen for elever i Vg2 og Vg3 yrkesfag, de vil ha praksisfag på skolen. På Stabekk vil det si Energi og miljøfag. Alle andre elever vil fortsette å ha digital undervisning til nye beskjeder kommer.

Koronaviruset påvirker driften i skolehelsetjenesten

Helsesykepleierne på alle skoler er inntil videre omdisponert til andre oppgaver i kommunen.

Ungdata undersøkelsen

Her er resultatet fra Ungdata-undersøkelsen i Bærum 2019

Kick-off karriereprosjektet Vg1

Hva slags kompetanse trenger vi i fremtidens arbeidsliv?

Onsdag i denne uken ble karriereprosjektet på Vg1 sparket i gang, med tittelen "Min fremtid" Alle elevene på Vg1 var samlet i gymsalen for å høre på foredrag om fremtidens arbeidsmarked.

Vg2 Energi og miljøfag på klimatur i Jotunheimen

Vg2 elevene på energi og miljøfag på Stabekk har vært på klimatur i Jotunheimen. Målet var å få større innsikt i effekten av klimaendringene

Vg1 Energi og miljøfag på bli-kjent tur

Alle Vg1 klassene på Stabekk videregående skole drar på bli-kjent tur som en del av skolestarten. Her er VG1 energi og miljø på blikjent-tur med overnatting til Skogstua ved Øverland.

Vg2 på Bygdøy i vekslende vær

Tverrfaglig sommerdag på Bygdøy folkemuseum

14. juni dro alle Vg2 elevene på SSP til folkemuseet på Bygdøy. Omvisningen var knyttet til norsk og historie og var en fin og lærerik avslutning på skoleåret.

Jentedag og guttedag på Universitetet i Oslo 7. februar 2019

39 Vg1 elever fra Stabekk videregående skole, besøkte UIO som arrangerte jentedag og guttedag.