Kick-off karriereprosjektet Vg1

Hva slags kompetanse trenger vi i fremtidens arbeidsliv?

Onsdag i denne uken ble karriereprosjektet på Vg1 sparket i gang, med tittelen "Min fremtid" Alle elevene på Vg1 var samlet i gymsalen for å høre på foredrag om fremtidens arbeidsmarked.

Vg2 Energi og miljøfag på klimatur i Jotunheimen

Vg2 elevene på energi og miljøfag på Stabekk har vært på klimatur i Jotunheimen. Målet var å få større innsikt i effekten av klimaendringene

Vg1 Energi og miljøfag på bli-kjent tur

Alle Vg1 klassene på Stabekk videregående skole drar på bli-kjent tur som en del av skolestarten. Her er VG1 energi og miljø på blikjent-tur med overnatting til Skogstua ved Øverland.

Vg2 på Bygdøy i vekslende vær

Tverrfaglig sommerdag på Bygdøy folkemuseum

14. juni dro alle Vg2 elevene på SSP til folkemuseet på Bygdøy. Omvisningen var knyttet til norsk og historie og var en fin og lærerik avslutning på skoleåret.

Jentedag og guttedag på Universitetet i Oslo 7. februar 2019

39 Vg1 elever fra Stabekk videregående skole, besøkte UIO som arrangerte jentedag og guttedag.

Informasjon til foresatte og ungdom om ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Ungdataundersøkelsen i Akershus gjennomføres blant elever i videregående skole. For å gi et godt bilde av situasjonen i Akershus, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Hvem er årets matematikkgenier?

Resultater fra 1. runde i Abel-konkurransen på Stabekk videregående skole. Årets matematikkgenier er:

Hvem er årets fysikkgenier?

Årets fysikkolympiade er i gang og her er resultatene fra 1. runde på Stabekk videregående skole.

Skolestart for Vg1 på Stabekk videregående skole

Verdiukene med MOT på Stabekk er over. Avslutningen ble avholdt som en klassekamp i midttimen mellom alle Vg1 klassene på Frembanen. Stemningen var god da lagene fra klassene samarbeidet om å vinne forskjellige øvelsene. Og vinneren ble...

IT-ekskursjon til Microsoft

Stabekk videregående skole har to IT-klasser på vg2. I juni besøkte den andre klassen Microsoft på Lysaker torg. En spennende og lærerik dag med mange foredrag, samt omvisning i Microsoft sine lokaler. Her er hva elevene selv sier: